Veel belangstelling voor technische opleidingen tijdens open dagen

Op 3 en 4 februari organiseerde het Graafschap College haar jaarlijkse open dagen. In totaal lieten ruim 4.000 toekomstige studenten en hun ouders zich informeren over de verschillende opleidingen. Zo’n 800 potentiële studenten bezochten de sector Techniek & Informatica. Met name voor de nieuwe opleidingen Middenkader Smart Industry en Middenkader Smart Building en de opleidingen op het gebied van ICT en mediavormgeving was veel belangstelling.

Praten, zien en doen!

Alles werd uit de kast gehaald om de toekomstige studenten een goed beeld te geven van de school en de verschillende technische opleidingen. Zowel studenten als docenten waren aanwezig om de bezoekers voor te lichten over de inhoud van de opleidingen. Maar naast praten, was er vooral veel te doen en te zien. Zo demonstreerden huidige studenten van het Graafschap College projecten waaraan zijn werken, konden de nieuwe HoloLenzen van het Graafschap College worden uitgeprobeerd, was het mogelijk een ritje te maken in een simulatie racewagen en kon een kijkje onder de motorkap van een hybride auto worden genomen. Tijdens de open dagen zijn veel foto’s gemaakt. Daarnaast besteedde Regio 8 aandacht aan de open dagen.

Meer informatie de opleidingen?

De sector Techniek & Informatica heeft opleidingen in de richtingen Gebouwde omgeving, Engineering en industrie, Mobiliteit en voertuigen en ICT en mediavormgeving. Kies een richting die je aanspreekt en ontdek onze opleidingsmogelijkheden voor 2017-2018.