De Techniekdag 2017

Zaterdag 18 maart is het weer zover, dan zal De Techniekdag 2017 worden gehouden in Doetinchem. De afgelopen Techniekdag was een geslaagde dag, waarbij jonge bezoekers kans maakten op drie mooie prijzen door middel van prijsvragen. Deze prijzen werden aangeboden door de richting Mobiliteit en voertuigen in samenwerking met de bedrijven Iveco Schouten, Bakker DAF trucks en Paashuis trucks Doetinchem. Meer dan negentig kinderen streden om de eerste plaats, maar de trotse winnaars werden Gijs, Lars en Kevin!

Jos Polman van Iveco Schouten was namens alle bedrijven aanwezig om de gelukkige winnaars wat te vertellen over trucks en techniek.
Tijdens de prijsuitreiking vertelden Gijs en Lars dat zij later beiden vrachtwagenchauffeur willen worden en is het de droom van Kevin om later aan de slag te gaan als kraanmachinist! Na de prijsuitreiking kregen de jonge winnaars een rondleiding door de werkplaats van Mobiliteit en voertuigen door Sellam Mouhdad (docent, Motorvoertuigentechniek).

Benieuwd naar de volgende Techniekdag? Deze is 18 maart van 10.00 uur – 16.00 uur bij Pas Reform BV aan de Informaticaweg 14 te Doetinchem.