Negen studenten van de sector Techniek & Informatica naar NK Skills

Van 16 t/m 18 maart wordt in de RAI Amsterdam gestreden voor de titel Nederlands Kampioen Skills door studenten van verschillende MBO scholen uit Nederland, die zich al bewezen hebben tijdens de kwalificaties. Van het Graafschap College zullen elf studenten van de sectoren Techniek & Informatica en Economie & Dienstverlening hieraan deelnemen en strijden voor de titel.

De afgelopen maanden hebben studenten van het Graafschap College bij de vakwedstrijden van Skills gestreden voor een plaats op het NK in de RAI. Tijdens dit driedaagse event zullen ruim 40 beroepen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast vindt er een bezoekersprogramma plaats. Maar liefst negen studenten van onze sector hebben zich weten te plaatsen!

De volgende studenten van onze sector zullen zich de komende maand voorbereiden op het NK: Rick Schepers en Jonah geluk (applicatie ontwikkelaar), Lyonn Elshof (bouwtimmerman), Bo Schutte (grafisch vormgever), Tim Freriks en Mike Beskers (Webdesigner/development), Jasper Schoonhoven (restauratietimmerman), Harm Domhof en Björn van den Brink (ICT beheer).

Wij wensen iedereen veel succes!