Ga de uitdaging aan en ontwerp je eigen meubelstuk!

Heb jij interesse in het profiel Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer? Dan ben je vast heel creatief en barst je van de ideeën waar je graag mee aan de slag gaat. Grijp deze kans! Doe mee aan de ontwerpwedstrijd van het gloednieuwe Werkatelier Design & Industry en laat zien wat jij in huis hebt!

Als je kiest voor het profiel Allround meubelmaker in de beroepsopleidende leerweg dan krijg je vanaf schooljaar 2018-2019 de kans om tijdens en naast je studie in ons Werkatelier Design & Industry te experimenteren. Word een echte allrounder en ga aan de slag met het ontwerpen van meubels, werk met verschillende materialen en technieken, leer van alles over duurzaamheid en denk na over het verbeteren van productieprocessen! Wil je nu al meemaken hoe het is om in ons werkatelier aan de slag te gaan? Doe dan mee aan onze ontwerpwedstrijd en wie weet ga jij in ons werkatelier je eigen meubelstuk maken!

Wat moet je doen?

Heel simpel! Gebruik al je creativiteit en ontwerp een meubelstuk! Maak er een mooie tekening van, geef een korte uitleg over je ontwerp en lever het bij ons in vóór 5 februari 2018.

Wat kun je winnen?

Uit alle inzendingen kiest de jury het winnende ontwerp. Is het winnende ontwerp van jou? Dan mag jij aan de slag in ons unieke en gloednieuwe Werkatelier Design & Industry en jouw meubelstuk maken! We delen je ontwerp wordt ook via onze social media, zodat iedereen kan meegenieten van jouw talent!

Ga de uitdaging aan en doe mee!

Lever jouw ontwerp/tekening met je contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) uiterlijk voor 5 februari 2018 in. Dat kan per mail (j.vermeulen@graafschapcollege.nl) of per post: Graafschap College, J.F. Kennedylaan 49, 7001 EA Doetinchem, t.a.v. J. Vermeulen, o.v.v. ontwerpwedstrijd.

Wat zijn de wedstrijdvoorwaarden?

  • Deelname is mogelijk van 28 november 2017 tot en met 5 februari 2018.
  • Aan de wedstrijd mogen alleen vmbo-leerlingen deelnemen.
  • De winnaar wordt op 13 februari bekendgemaakt via de Facebookpagina van Hout en meubel.
  • Over de uitslag wordt gecorrespondeerd.
  • Als je de winnaar bent, maak je in het werkatelier van het Graafschap College je zelfontworpen meubelstuk. Dit doe je onder begeleiding van docenten en/of studenten van de opleiding Allround meubelmaker.
  • Voor je ontwerp mag je maximaal drie verschillende materialen gebruiken, twee of één materiaalsoort(en) mag ook.
  • Je zelfgemaakte meubelstuk mag je mee naar huis nemen.
  • Wanneer je deelneemt aan de wedstrijd behoudt het Graafschap College het recht om jouw naam, ontwerp (tekening) en eventueel je meubelstuk te gebruiken voor publicitaire doeleinden.
  • Bij het vermoeden van onregelmatigheden behoudt het Graafschap College zich voor de wedstrijd voortijdig te beëindigen of personen uit te sluiten van deelname.

Lees hier meer over het Werkatelier Design & Industry!