Studenten bereiden zich voor op Ethiopië

10 maart is het zover, dan zullen zes studenten van het Graafschap College van de richting Mobiliteit en voertuigen (niveau 3 en 4) afreizen naar Ethiopië.
In samenwerking met Autobedrijf Westerveld, DMD Ethiopia en stichting Joni krijgen studenten met dit programma de unieke kans om aanvullende werkervaring op te doen. Thema’s zijn internationaal en sociaal ondernemen en letterlijk grensverleggend denken en doen. Zo krijgen studenten uiteindelijk nog meer de kans om als succesvolle werknemer de arbeidsmarkt op te gaan.

Om de studenten voor te bereiden op de reis naar Ethiopië  heeft het programma #DOEN! afgetrapt met een aantal workshops. Studenten namen gezamenlijk deel aan vier workshops. Deze week de studenten van de opleiding de laatste voorbereidingen getroffen voor vertrek naar Ethiopië! Bij Auto Westerveld werd er praktisch geoefend en werd ook het ondernemingsplan aangescherpt. Het was de laatste van vier workshops voordat ze 10 maart naar Addis Abeba vertrekken voor het project #DOEN!

 

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en ervaringen van deze studenten? Volg de Facebookpagina!