Talentengala 2017: student en docent van sector Techniek & Informatica genomineerd!

Op 1 juni 2017 vindt het tweede Talentengala van het Graafschap College plaats in Schouwburg Amphion. Tijdens dit gala worden de beste student, beste medewerker en beste praktijkopleider (van het leerbedrijf) van 2017 gekozen. Tot 1 mei kon iedereen het talent van zijn of haar keuze nomineren. Uit alle inzendingen werd onlangs in iedere categorie een top 5 geselecteerd. Student Bo Schutte en docent Edwin Vermolen, beiden van de richting ICT en mediavormgeving, zijn genomineerd!

Bo werd onder andere aangemeld vanwege haar deelname aan de Skills wedstrijden. Verder is ze heel sociaal en enorm gemotiveerd. Studenten en mede-docenten Edwin Vermolen hebben aangemeld voor de verkiezing zijn ook vol lof. Zo omschrijven zij hem als “Een man met een geweldig karakter en passie voor zijn vakken!”, “De meest chille leraar ever en gewoon de held van de school!” en “Een geweldige mentor en zeer enthousiaste docent!”

De organisatie van het Talentengala is in handen van studenten van de opleiding Medewerker marketing en communicatie. Zij worden begeleid door hun docenten en een stuurgroep, waarin het management van alle sectoren van het Graafschap College zijn vertegenwoordigd.