Het maximaal aantal aanmeldingen voor de profielen Mediavormgever (niveau 4) en Medewerker ICT (niveau 2) is bereikt. Wanneer je je aanmeldt voor (een van) deze profielen, kom je op een wachtlijst terecht. In april vindt de eerste ronde toelatingsgesprekken plaats. Als er naar aanleiding van deze gesprekken opleidingsplaatsen beschikbaar komen, kan het zijn dat je alsnog wordt uitgenodigd voor een toelatingsgesprek.

We willen dat onze opleidingen optimaal aansluiten op de vraag van de arbeidsmarkt en dat er voldoende stageplaatsen beschikbaar zijn voor onze studenten. Daarom geldt voor een aantal profielen, waaronder de profielen Mediavormgever en Medewerker ICT, een beperkte toelating en is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.

Mocht jij je willen aanmelden voor (een van) deze profielen dan adviseren we je om je in ieder geval ook aan te melden voor een ander profiel. Mogelijk is een van deze (gerelateerde) profielen iets voor jou?

Voor meer informatie over de wachtlijst bij beide profielen, kan contact worden opgenomen met Loes Bus (l.bus@graafschapcollege.nl).